Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Junghienrich POWERLiNE, noul standard de performanţă

La 10 ani de la lansarea primul utilaj de serie cu baterie litiu-ion destinat industriei intralogistice, Jungheinrich stabileşte noi standarde de eficienţă şi sustenabilitate cu noua gamă POWERLiNE, care promite să aducă un aport masiv de performanţă în depozit. Dimensiunea compactă a bateriei litiu-ion integrate îmbunătățește manevrabilitatea pe culoarele înguste și manipularea mărfurilor în spații mici. Vitezele de deplasare și ridicare remarcabile, dar şi lungimea utilajului redusă cu până la 30 cm contribuie la obținerea unei creșteri cu 4% a productivității zonei de depozitare. Concret, se pot transporta cu până la 20% mai mulți paleți pe oră decât media.

Jungheinrich stabilește încă o dată cele mai înalte standarde ale industriei în ceea ce privește viteza, confortul, siguranța și, mai presus de toate, sustenabilitatea, toate acestea urmând să crească semnificativ productivitatea clienților săi. Noua gamă POWERLiNE cuprinde echipamente de nouă generație cu baterie integrată Li-ion și promite atingerea unui nivel de eficiență cu totul nou, care se traduce în transportul cu până la 20% mai mulţi paleţi pe oră.

Împreună cu dezvoltarea tehnologică şi eficienţa energetică, siguranța depozitului și a angajaților a rămas o prioritate. Astfel, pe lângă pereții exteriori înalți din oțel și paleta largă de dotări menite să ofere protecție maximă, utilajele POWERLiNE reduc, de asemenea, riscurile provenite din înlocuirea regulată a bateriilor descărcate. Scad astfel semnificativ accidentele, defecțiunile, costurile de reparații și de retehnologizare.

Sustenabilitate la cel mai înalt nivel

Protecția mediului inconjurător este una dintre cele mai importante provocări ale vremurilor noastre, iar echipamentele Jungheinrich cu baterii litiu-ion oferă multe avantaje față de alternativele convenţionale plumb-acid. Astfel, pe lângă o economie cu 20% a consumului de energie – ceea ce se traduce în reducerea costurilor zilnice de operare – se reduce semnificativ amprenta de CO2.

Jungheinrich depune eforturi pentru reducerea contină a consumului de energie pe parcursul întregului proces de producție și folosește energie din surse regenerabile, cum ar fi propriile sisteme fotovoltaice. Astfel, utilajele POWERLiNE lasă o amprentă neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2 până în momentul livrării din fabrică, dar și după.

Mai mult spațiu de lucru: noul standard în materie de confort

Având aproape 70 de ani de experiență ca și producator de echipamente intralogistice, Jungheinrich demonstrază că știe ce trebuie să facă angajații în fiecare zi. Pentru a ușura munca operatorilor, este foarte important ca echipamentele să fie cât mai confortabile. La urma urmei, un confort sporit nu numai că mărește productivitatea, dar reduce semnificativ și numărul de absențe din cauza oboselii.

Utilajele din gama POWERLiNE oferă un spațiu de lucru proiectat ergonomic, capitonat, care oferă libertate maximă de mișcare, spaţiu mai generos la nivelul picioarelor și un confort de operare maxim pentru operatori.

Gamă completă POWERLiNE

Gama de echipamente electrice de depozit POWERLiNE include reach-truck-ul ETV 216i, modelele de transpalete cu catarg ERC 214i-216i/214bi-216bi/214zi-216zi, ERD 220i şi EJD 118i, precum şi transpaletele electrice pietonale ERE 225i (cu patformă) şi EJE 114i-118i.

ETV 216i este garantat pentru 6 ore de operare în modul de operare maximal, fiind cu 21% mai productiv comparativ cu un reach-truck obişnuit. O încărcare completă a baterie durează aproximativ 80 de minute. Centrul de greutate coborât al echipamentului asigură o capacitate reziduală de 1.000 kg la o înălţime de operare de 10,7 m, în condiţiile în care încărcăturile de până la 1.600 kg pot fi ridicate până la 9 m. Nu lipsesc funcţiile reachCONTROL şi drive&liftPLUS, pentru control optim şi maximizare a performanţelor de operare.

ERD 220i cu baterie litiu-ion integrată se remarcă printr-un consum de energie redus cu 35% faţă de produsele convenţionale şi este cu 11% mai productiv decât acestea. Graţie design-ului compact, raza de girație este de sub 2 m.

Gama de transpalete cu catarg ERC 214i-216i/214bi-216bi/214zi-216zi este foarte eficientă, testele comparative demonstrând o creştere cu 7% a numărului de paleţi manipulaţi în cadrul unui program de lucru de 8 ore. În acelaşi timp, consumul de energie este diminuat cu 30%, iar echipamentele se bucură de o capacitate reziduală remarcabilă: 1.260 kg manipulate la o înălţime maximă de 3,99 m şi respectiv 1.040 kg, la 5,25 m.

Transpaleta electrică cu platformă ERE 225i este cu 26% mai agilă decât modelele similare din piaţă şi consumă doar jumătatea din energia utilizată de echipamentele cu baterii plumb-acid pentru acelaşi tip de aplicații. Dimensiunile compacte şi o rază de girație de doar 1,8 m fac din ERE 225i echipamentul ideal pentru operare în spaţii înguste.

Nu în ultimul rând, modelele EJE 114i-118i cântăresc doar 280 kg (cu tot cu baterie), se încarcă complet în doar 60 de minute şi sunt cu 14% mai scurte decât alte utilaje similare. Sunt ideale pentru încărcarea şi descărcarea semiremorcilor.

Dintr-o singură privire, echipamentele gamei POWERLiNE oferă 4 avantaje principale: manevrabilitate excelentă, siguranţă sporită, sustenabilitate şi confort optim. În funcţie de aplicaţie, fiecare operator logistic îşi poate găsi modelul potrivit, la un raport optim calitate-preţ.

https://www.jungheinrich.ro/solu%C8%9Biile-dumneavoastr%C4%83/tehnologia-litiu-ion/lithium-ion-trucks

Articole similare

Ad