Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Karsan îşi consolidează poziţia pe piața italiană

Producătorul turc Karsan a anunţat primirea unei comenzi pentru 27 de autobuze electrice e-Atak din partea companiei italiene de achiziţii publice Consip, după ce în 2021 semnase un acord-cadru pentru 80 de autobuze e-ATAK. De data aceasta, vehiculele sunt destinate Start Romagna, unul dintre cei mai mari operatori din țară.

„Cu această comandă, se pare că e-ATAK va fi liderul segmentului de midibus electric în Italia și în 2023. Italia are un rol important în transformarea transportului public electric în Europa, iar Karsan este una dintre mărcile precursoare ale acestei transformări. Odată cu noua comandă pentru Start Romagna, parcul de vehicule electrice Karsan din Italia va depăși anul viitor 150 de unităţi în total şi vom fi una dintre cele mai puternice mărci de pe această piață”, a declarat Okan Baş, CEO Karsan.

Karsan a primit recent titlul de „Cea mai inovatoare marcă de vehicule comerciale din Europa” la Global Brand Awards 2022. Constructorul turc a fost desemnat recent câştigătorul licitaţiei de autobuze electrice organizată de Primăria Municipiului Bucureşti, unde a ofertat 100 de autobuze e-ATA, de 12 m lungime.

Articole similare

Ad