Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kässbohrer se pregateste de bauma cu doua vehicule noi si mai multe deja consacrate

In perioada 8-14 aprilie se desfasoara la München targul international de constructii bauma, la care Kässbohrer va participa sub motto-ul „Enginuity”, subliniind preocuparea sa pentru inovatie in domeniul constructiilor, infrastructurii, energiei si industriei reciclarii. Producatorul ofera cinci grupe de vehicule pentru transportul sigur si eficient al incarcaturilor grele si chiar agabaritice: materiale rezultate din exploatari miniere, ciment, materie prima, produse petrochimice si chiar masini de constructii. Printre suprastructurile sale cele mai apreciate de clientii din 55 de tari se numara silozul fara basculare, basculante, platforme joase, inclusiv cel mai jos trailer, K.SLL 3, cu o gard la sol de 100 mm, cisterna de bitum K.STS, invingatoare in competitia Trailer Innovation la categoria Siguranta, si K.SPS, unul dintre cele mai usoare vehicule pentru transport pe segmentul greu.

La bauna Kässbohrer va expune semiremorca-platforma extensibila K.SPA M pentru sarcini grele, cu trei axe, o solutie flexibila si sigur pentru transportul incarcaturilor grele, lungi, plate si pentru balast, basculanta robusta din aluminiu K.SKA, cu sarcina utila mare si eficienta din punct de vedere al consumului de carburant, si silozul care nu basculeaza K.SSL 35, cu Digital Trailer Control, sistem inscris la Trailer Innovation la categoria Concept.
Lor li se alatura doua vehicule care vor avea lansarea la bauma: unul pentru constructii si unul pentru operatiuni grele de transport.
Compania a lansat si micro-site-ului dedicat bama 2019, bauma.kaessbohrer.com, disponibil in engleza si germana, ce constituie un ghid practic cu informatii despre vehiculele de la stand, despre portofoliul complet de vehicule de constructii si despre noutatile Kässbohrer legate de targ, si ofera si o platforma de stabilire de intalniri cu echipa companiei care va fi prezenta la München in perioada expozitiei.
Producatorul ofera si o gama bogata de servicii after sales, garantie extinsa de patru ani pentru clientii din constructii, pentru mai multe vehicule destinate acestui domeniu, inclusiv K.SSL 35 si K.SPA M, expuse si la targ, precum si pachete K-Advance Care Service, personalizate in functie de cerintele operationale ale fiecarui client, si Kässbohrer Hotline, disponibila 24/7 in 27 de tari si 23 de limbi.

Articole similare

Ad