Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone Cool Liner THT New Cool, premiat pentru inovație și ecologie

Revistele germane Verkehrs-Rundschau și Trucker au acordat Krone și THT, partenerul olandez al Krone specializat în mobilitate electrică, premiul „Green Truck Innovation 2021“ pentru modelul Cool Liner THT New Cool. Este vorba de o semiremorcă având cel mai înalt grad de sustenabilitate posibil în transportul la temperatură controlată, deoarece funcționează complet electric. Pentru asta, a doua axă a fost transformată într-o axă cu recuperare, ceea ce permite încărcarea cu energie electrică a pachetului de baterii montat longitudinal sub semiremorcă. A treia generație de unitate de stocare a energiei, care cântărește numai 320 kg, îi oferă energie agregatului frigorific 100% electric prin intermediul unui sistem inteligent electronic de control, astfel că nu trebuie să se folosească deloc motor electric. Greutatea totală a semiremorcii integral electrice este aceeași ca unui model frigorific convențional cu rezervor cu motorină.

Cool Liner THT New Cool reduce semnificativ consumul de carburant și deci emisiile de CO2 și de particule fine și scade și zgomotul, prin urmare semiremorca se pretează la folosire în centrul orașelor.

Premiul „Green Truck Innovation“ se acordă anual pentru mai multe categorii de vehicule, iar directorul de vânzări și de marketing al Krone, Frank Albers, îl vede ca pe o confirmare a strategiei sustenabile a producătorului german de semiremorci.

Articole similare

Ad