Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone susține încă un an inițiativa DocStop

Krone sprijină din nou DocStop (inițiativă dedicată șoferilor profesioniști) și va acoperi costurile de închiriere pentru un an a unui container sanitar cu toaletă și duș, care va fi amplasat în incinta companiei Paul Schockemöhle Logistics, direct pe autostrada A1 din Germania, la ieșirea Holdorf.

Containerul este furnizat și întreținut de Schockemöhle și poate fi folosit gratuit de șoferii de camioane, care mai ales în condițiile restricțiilor din pandemie au nevoie de acces neîntrerupt la toalete și dușuri.

Cu ocazia livrării noului container, Frank Albers, director de marketing și vânzări în cadrul Krone, a subliniat încă o dată faptul că prin această campanie producătorul dorește ca, alături de Schockemöhle, să își arate aprecierea față de șoferii profesioniști, care, după ce au fost pe val o vreme în timpul pandemiei, recunoscându-li-se efortul și riscurile la care se supun, au căzut din nou în uitare. Or, Krone vrea să-și arate în continuare respectul pentru ei și pentru contribuția pe care o au la bunul mers al societății.

Inițiativa este sprijinită și de Ministerul de Transport și Infrastructură Digitală, BGL, DocStop și de multe companii de transport și logistică.

Articole similare

Ad