Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Lannutti achiziționează o mie de camioane Volvo FH

Compania italiană Lannutti Group, care operează în opt țări europene o flotă de 1.800 de vehicule, a comandat o mie de camioane noi Volvo FH, cu cea mai recentă tehnologie de economisire a combustibilului, I-Save.

Decizia de a investi în cele o mie de camioane noi Volvo FH a fost luată după o testare cuprinzătoare de un an, în care noul Volvo FH echipat cu I-Save a fost comparat cu alte camioane dintr-o flotă mixtă. Rezultatul a fost o reducere uimitoare a consumului de combustibil de 10%, comparativ cu un camion standard echivalent. „Principiul de reînnoire a flotei pentru Lannutti Group este de a acorda prioritate vehiculelor cu emisii reduse. În afară de fiabilitate, un alt factor important este greutatea cât mai redusă a camionului, pentru a permite o sarcină utilă ridicată și a menține consumul la  nivel minim. După perioada de testare pozitivă, am decis ca toate camioanele noi Volvo să fie cu I-Save ”, spune Valter Lannutti, CEO Lannutti Group.

Versiunea I-Save a Volvo FH combină un motor eficient cu funcții de economisire a combustibilului,  fără a compromite conducerea, fiind echipată cu sisteme de siguranță suplimentare. „Nu facem compromisuri în materie de siguranță. E important să le oferim șoferilor un loc de muncă sigur și confortabil, dar este, de asemenea, o modalitate de a ne asigura siguranța livrărilor. Din fericire, majoritatea accidentelor sunt minore. Cu toate acestea, camioanele au adesea nevoie de reparații și este costisitor atunci când un camion nu mai funcționează. Sistemele de siguranță suplimentare reprezintă o investiție bună ”, spune Valter Lannutti.

Cele o mie de Volvo FH cu I-Save vor fi livrate către Lannutti în perioada 2021 și 2022.

Articole similare

Ad
Ad