Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde propune solutii de eficientizare folosind industria 4.0

Automatizarea flexibila, aplicatiile digitale si sistemele de actionare personalizate sunt principalele solutii propuse de Linde Material Handling pentru eficientizarea activitatii de manipulare a marfurilor. Sub sloganul „Modeland viitorul impreuna“, Linde va alinia la LogiMAT cele mai noi produse, solutii si servicii, asteptandu-si vizitatorii la standul sau din Hala 10 (B21).

Digitalizarea ramane principalul motor al intralogisticii, mergand mana in mana cu dezvoltarea echipamentelor si a solutiilor. Utilajele de depozit nu sunt doar mai sigure si mai „comunicative“, ci si mai economice si mai productive. Un exemplu este programul de asistenta „Zone Intelligence“, un nou modul al sistemului de management de flota, dezvoltat de Linde pe tehnologie radio, care va fi prezentat pentru prima data la LogiMAT. Alaturi de acesta este oferit si noua aplicatie dedicata managerilor de flote, care vor putea transmite catre Linde comenzi de service in timp real si vor fi informati cu privire la stadiul acestora, prin intermediul telefonului mobil.
Bateriile pe li-lion sunt raspunsul pentru managementul eficient al energiei, iar in 2018 comenzile pentru utilaje echipate cu acest tip de baterii a crescut semnificativ. In acest context, toate modelele de stivuitoare si echipamente de depozit Linde de pana la 8 t pot fi comandate cu baterii li-ion. In paralel, producatorul german continua dezvoltarea tehnologiei de propulsie pe celule de hidrogen. Toate utilaje Linde pot fi comandate cu o serie completa de sisteme de siguranta, menite sa creasca, in acelasik timp, eficienta la operare.

Articole similare

Ad