Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LIQUI MOLY încheie anul cu un record de producție: peste 100.000 de tone de lubrifianți

LIQUI MOLY a produs 105.000 de tone de lubrifianți – cu 27% mai mult decât în anul precedent. „Ceea ce ar fi oricum o performanță puternică este chiar și mai impresionant având în vedere condițiile dificile”, declară directorul general Ernst Prost.

Printre aceste condiții dificile se numără deficitul de materii prime, care nu numai că a afectat prețurile, ci a dus și la blocaje reale, precum și nesiguranța din logistica globală, care au făcut ca materiile prime să fie mai greu de obținut, iar apoi ca produsele finite să fie mai greu de trimis clienților. Iar toate acestea se află în contextul unui număr din ce în ce mai mare de tipuri de uleiuri, care sunt din ce în ce mai greu de produs, ceea ce face ca producția să fie și mai complexă.

În acest an producția a crescut nu numai la uleiuri, ci și la aditivi. În total au părăsit banda de producție 16,3 milioane de doze cu aditivi pentru combustibili, uleiuri și lichide de răcire – un plus de 14 procente față de 2020.

„Acest lucru a fost realizat de echipa noastră fantastică, care a depășit obstacolele cu mult talent de improvizare și flexibilitate”, declară Ernst Prost. „Și merită să investim în continuu în modernizarea producției și a logisticii.”

Articole similare

Ad