Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Logicor extinde Bucharest II cu un al doilea depozit de 21.200 m2

Logicor a finalizat dezvoltarea unui centru logistic premium de aproximativ 21.200 m2 în Parcul Logistic Logicor Bucharest II, la 10 km nord-est de centrul Bucureștiului.

Spațiul nou inaugurat este închiriat în proporție de 85% de mai multe companii, printre care DPD (companie internațională de curierat), The Home (retailer de mobilă și obiecte decorative), Prime Healthcare (distribuitor de echipamente medicale), Maria Food Nova – Maria Group (companie din domeniul agrobusiness) și Euroccoper (furnizor de servicii logistice integrate).

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este acum format din două clădiri cu o suprafață totală  închiriabilă de cca. 39.000 m2, în curs de certificare BREEAM Very Good.

Un spațiu suplimentar de aproximativ 25.000 m2 este programat pentru finalizare în 2023.

Mihai Diaconescu, Asset Management Director în cadrul Logicor România, a declarat: „Având în vedere că cererea pentru spații logistice de calitate depășește în continuare suprafața disponibilă, suntem încrezători în livrarea suplimentară a celor aproximativ 25.000 m2 de spațiu de depozitare, în 2023”.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este poziționat strategic în apropiere de Șoseaua de Centură a Bucureștiului și Autostrada A3, ce leagă capitala de nordul țării. Parcul oferă acces facil în centrul orașului București și către Aeroportul Internațional Henry Coandă.

În prezent, portofoliul Logicor România depășește 260.000 m2 de depozite clasa A, din care aproximativ 82.225 m2 au fost dezvoltați și livrați în ultimele 12 luni. Terenurile deținute de Logicor și autorizate pentru dezvoltarea de centre logistice permit dezvoltarea suplimentară a peste 400.000 m2 în centre economice cheie din întreaga țară.

Articole similare

Ad