Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LPP are un nou depozit de 21.500 m2

Grupul polonez de moda LPP (care comercializeaza marcile Reserved, Sinsay, Mohito, Cropp si House) a inaugurat la 1 octombrie un nou centru de distributie de 21.500 m2 in parcul WDP din Stefanesti (Ilfov). Operatiunile din depozit vor fi efectuate de Quehenberger Logistics, iar comenzile on-line vor fi livrate cu ajutorul Fan Courier. De aici vor fi deservite magazinele retailerului, dar si comenzile on-line din Romania si Bulgaria.

Aprovizionarea aici se face de la depozitul LPP din Polonia, de unde vor sosi saptamanal sapte camioane pentru aprovizionarea magazinelor si trei pentru comenzile on-line. Pentru marfa ce urmeaza sa ajunga la magazine, depozitul serveste doar ca punct de cross-dock.
Magazinele sunt aprovizionate de catre Quehenberger Logistics pe timpul noptii. Depozitul dispune de 168.000 de locatii, care pot creste in functie de nevoile companiei. De asemenea, aici au fost amenajate 40 de mese de receptie unde produsele sunt verificate cu datele disponibile in sistemul companiei. In scurt timp aici vor fi operate si retururile, intentia LPP fiind de a avea toate operatiunile intr-un singur loc.

Articole similare

Ad