Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Macara Terex de 100 t pe camion standard

Producatorul american Terex introduce macaraua compacta AC 100/4 L, potrivita oricarui tip de teren. Bratul principal are o lungime de 59,4 m, dar impreuna cu un sistem extensibil, poate atinge maximum 81,7 m. Terex AC 400/4 L indeplineste acum un nou standard prin combinarea unei capacitati de 100 t cu un camion de dimensiuni standard, de exemplu, cu o latime de numai 2,55 m cand este echipat cu anvelope 445/95R25.
AC 400/4 L este potrivita pentru o gama larga de aplicatii.
 

Nicio alta macara cu patru axe nu este mai potrivita sa opereze capacitati din clasele de la 55 la 130 t. Dimensiunile unei astfel de macarale compacte o fac, de asemenea, ideala pentru activitati ce trebuie sa se desfasoare in spatii stramte, care altfel ar putea fi operate doar de macarale din clasele mici. In plus, sistemul de setare automata a cantarului este rapid si usor de folosit.
O baza standard cu patru picioare ofera grade maxime de flexibilitate in conditii de operare specifice. Astfel, caracteristicile utilajului pot fi utilizate la maximum chiar si atunci cand spatiul este prea restrans pentru a extinde complet picioarele. Un motor Daimler cu putere maxima de 335 kW (445 CP) este responsabil pentru usurinta macaralei de a merge pe drumurile publice, dar si pentru pastrarea unui consum redus de combustibil.

Articole similare