Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Magna își extinde capacitățile de inginerie ADAS în România

În contextul creșterii cererii pentru funcții de siguranță și asistență pentru șoferi în domeniul mobilității, Magna anunță extinderea capacităților sale globale de inginerie ADAS în Timișoara, România. Până la finalul lui 2025, se preconizează angajarea a circa 300 de ingineri, în colaborare cu un partener de recrutare și servicii de inginerie.

Echipa va lucra la dezvoltarea de sisteme, algoritmi și programe software pentru viitor – livrând pieței globale de automobile următoarea generație de soluții ADAS, cum ar fi deplasarea automatizată pe autostradă, asistența la parcare și vizibilitatea 360°.

„Extinderea capacităților noastre din Timișoara, o zonă cunoscută pentru rețeaua puternică de inginerie electronică, ne va ajuta să accelerăm dezvoltarea capabilităților globale ADAS ale Magna și să grăbim lansarea produselor pe piață”, a declarat Sharath Reddy, Senior Vice President al Magna Electronics. „Ne așteptăm la contribuții imediate din partea acestei echipe și suntem nerăbdători să ne apucăm de treabă.”

Magna furnizează soluții ADAS pentru producătorii de automobile din întreaga lume, utilizând o suită de controlere pentru radar, lidar, camere video, ultrasunete și de domeniu, care pun bazele autonomiei viitoare. Munca echipei de inginerie din România vine în sprijinul celorlalte 14 unități de producție ale Magna Electronics din întreaga lume.

Candidații interesați să se alăture noului centru din Timișoara pot accesa acest site pentru informații suplimentare despre posturile disponibile și cerințele privind candidatura.

Articole similare

Ad