Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Magyar aduce la Bucuresti experienta franceza in productia de cisterne

Specialistul francez in productia de cisterne din otel inoxidabil Magyar a ramas fidel TIB, fiind prezent anul acesta in prima parte a lunii octombrie la Romexpo cu trei semiremorci-cisterna, fiind singurul exponent al industriei de transport la targul care a scazut cu fiecare an ca importanta, anul acesta fiind organizat in paralel cu salonul auto.
Magyar a expus la TIB 2018 o semiremorca-cisterna chimica, monocompartimentata, cu izolatie de 100 mm si jacheta exterioara din inox AISI 304. Comenzile mecanice se actioneaza manual, semiremorca avand pregatire pentru instalare de echipament Webasto. Sistemul EBS este furnizat de Haldex, cisterna construita in conformitate cu normele ADR cod L4BH beneficiind de canale de incalzire cu abur.
 

Magyar a prezentat si o a doua semiremorca cisterna chimica, cu trei compartimente, izolatie si jacheta exterioara din aluminiui/ PVDF gri RAL 9006. La acest model comenzile sunt pneumatice, fiind echipat cu sistem „bottom venting”.
Trenul rulant cu axe JOST beneficiaza de o axa ridicatoare pentru economie de combustibil cand vehiculul circula neincarcat, canale de incalzire cu apa calda si abur, pregatire pentru Webasto si EBS Wabco. Aceasta semiremorca este constructie ADR, cod L4BH, atragand atentia publicului romanesc, atat a clientilor, cat si a autoritatilor cu competenta in domeniul vehiculelor sub presiune.
Magyar a expus si o semiremorca petroliera pentru transport de JET A1 (combustibil pentru aviatie), cu un volum total de 37.500 de litri. Cisterna petroliera este echipata cu sistem de umplere pe jos API si pe sus, sistem de recuperare de gaze, racord aviatie, tren rutier cu axe SAF INTRADISC PLUS INTEGRAL, axa ridicatoare, EBS Wabco etc.

Articole similare