AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Maracana își extinde activitatea logistică și închiriază 5.000 mp în MLP Bucharest West

Compania timișoreană Maracana devine chiriaș al MLP Bucharest West pe un spațiu de 5.000 mp, cu posibilitate de extindere. MLP Group a fost asistată în închiderea tranzacției de către JLL.

Contractul a fost încheiat în ianuarie anul acesta, facilitatea urmând a fi programată să fie preluată de Maracana în luna febrarie. Compania de logistică și transport este prezentă de peste 30 de ani pe piața din România, cu o flotă importantă și servicii de transport și logistică. Compania se concentrează pe dezvoltarea de măsuri de siguranță pentru a elimina riscurile care ar putea apărea pe parcursul transportului cargo. 

Spațiul pe care Maracana l-a închiriat în MLP Bucharest West are o suprafață de 5.000 mp, cu posibilitate de extindere.

Acesta este doar începutul parteneriatului dintre MLP Group și Maracana, având în vedere că noul chiriaș are în vedere extinderea activității din MLP Bucharest West cu încă 5.000 metri pătrați”, a declarat Ionuț Grigoraș, consultant Industrial Department JLL Romania

Prima fază a parcului  logistic are o suprafață de 22.000 metri pătrați, din care 15.000 metri pătrați sunt deja  închiriați. MLP Bucharest West este un parc logistic și destinat activităților de producție care va avea la finalizarea completă a construcției 99.000 metri pătrați. Parcul este localizat într-o zonă cheie din România, la doar 15 km distanță de centrul Bucureștiului, având acces direct la șoseaua de centură și la autostrada A1 motorway. Amplasamentul proiectului este unul dintre cele mai mare avantaje ale acestuia, permițând asigurarea de servicii logistice rapide și eficiente.

2021 a început foarte bine pentru  piața industrială și de logistică, continuând evoluția extraordinară pe care a avut-o în 2020. Am văzut de la debutul anului mai multă activitate pe partea de cerere de spații noi mai mare decât la începutul anului trecut, și asta ne face să fim optimiști în ceea ce privește performanța pieței din 2021”, a declarat Mihai Escu, senior consultant JLL România.

Articole similare

Ad
Ad