Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz lansează ediția specială limitată Actros Edition 2

În timp ce noul Mercedes-Benz Actros F se concentrează în special pe clienții care doresc maximum de funcționalitate de la un vehicul comercial, Actros Edition 2, care poate fi comandat din ianuarie 2021, se adresează unui grup țintă diferit: transportatori și șoferi profesioniști iubitori de inovație, care acordă o mare valoare confortului ridicat.

Cele aproape 40 de opțiuni suplimentare pentru interior și exterior, precum și elementele de design preluate din Ediția 1, îi conferă noii ediții, limitată la 400 de vehicule, un caracter inconfundabil și un aspect premium cu efect „wow”, deosebindu-se clar de modelele de serie.

O gamă întreagă de caracteristici și echipamente evidențiază luxul. Printre acestea, menționăm interiorul elegant, mânerele ușilor acoperite cu piele nappa, părțile interioare cu aspect de fibră de carbon, precum și o trapă cu iluminare ambientală. Noul ecran de pornire din meniul principal al sistemului multimedia, precum și sigla Edition din aluminiu lustruit de pe partea pasagerului, sunt, de asemenea, atractive. Patul de sus, care are o lățime de 900 mm, vine și cu lenjerie, iar o perdea bej migdalat la interior și neagră la exterior asigură intimitatea într-un mod elegant.

La exterior, punctele de atracție includ, printre altele, gravuri pe laterală ale siglei, o inscripție „Edition 2” pe parasolarul lăcuit, emblema Actros în față, inscripția Actros în partea superioară a peretelui din spate al cabinei, patru spoturi LED suplimentare în parasolar, precum și trei lumini de lucru LED în spatele cabinei. Din lateral, treptele de intrare din oțel inoxidabil sunt deosebit de vizibile.

Ediția 2 este oferită pentru toate variantele actualei generații Actros cu două și trei axe cu cabine GigaSpace și BigSpace. Vopseaua cabinei poate fi aleasă în funcție de culorile clientului, în timp ce partea din față a vehiculului este întotdeauna vopsită în culoarea gri metalică a lunii, pentru o recunoaștere facilă.

Actros Edition 2 încorporează o serie de sisteme active de asistență a șoferului, un pachet pentru confort, cu iluminare ambientală LED, oglindă de bărbierit, frigider și alte facilități, un pachet de conducere cu volan din piele, parasolar electric și altele, unul pentru vedere, cu faruri bi-xenon, senzor de ploaie și lămpi spate cu LED, un pachet media cu sistem de sunet, suport pentru notebook, priză suplimentară de 12/15 V și o linie suplimentară cu lumini de poziție LED în MirrorCam, indicatoare LED și lumină de întâmpinare.

Pentru un trafic fără accidente, Ediția 2 este echipată cu cea de-a cincea generație a asistentului de frânare de urgență (ABA 5), cu Active Drive Assist (ADA), opțional, pentru conducerea parțial automatizată (SAE nivel 2), MirrorCam standard, precum și cu Side Assist, disponibil din fabrică. Împreună cu aceste sisteme de asistență, controlul predictiv al propulsiei (PPC) contribuie la economii de combustibil și ajută șoferul pe rutele rurale.

Cei care achiziționează sistemului multimedia interactiv ca upgrade la versiunea standard, vor primi și acces rapid la portalul Mercedes-Benz Truck App. Astfel, companiile pot profita de noile oportunități de conectivitate și-și pot echipa vehiculele cu aplicații care îmbunătățesc eficiența și confortul, cum ar fi serviciile telematice de la Fleetboard sau furnizori terți. Noua aplicație logistică HABBL de la Fleetboard Logistics permite integrarea cu ușurință a camioanelor din propria flotă, precum și de la subcontractanți, furnizarea de date și o comunicare mai facilă cu șoferii, aspecte care generează un nivel ridicat de eficiență și transparență.

Articole similare

Ad