Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Michelin a reluat productia la fabrica de cord metalic din Zalau. Momentan, fabricile de anvelope raman inchise

Producatorul de anvelope Michelin a reluat progresiv productia la fabrica de cord metalic de la Zalau, deocamdata inchise cele doua uzine de anvelope din Zalau si Floresti.
Compania a oprit productia in toate cele trei fabrici din Romania la finalul lunii martie, mai exact din 28 martie pentru fabrica de cord.

Din data de 8 aprilie, activitatea de productie de la Zalau Cord este reluata progresiv. Masurile sanitare necesare au fost implementate, conform cu legislatia in vigoare si cu reglementarile interne, prioritatea noastra fiind sa protejam sanatatea si siguranta angajatilor nostri. Uzina de la Floresti si uzina Zalau Anvelope raman deocamdata inchise, cu exceptia anumitor activitati critice sau cu foc continuu, care au un program specific, a declarat Alina Marcu, PR manager Michelin Central and South Europe, citata de Agerpres. 
 
Fabrica Zalau Cord furnizeaza cord metalic uzinelor din cadrul grupului, cordul metalic fiind una dintre cele mai importante componente ale carcasei anvelopei. In cadrul fabricii lucreaza circa 700 de angajati. In fabricile de anvelope din Zalau si Floresti grupul Michelin mai are circa 2.800 de angajati.

Articole similare

Ad