Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Mobexpert închiriază 2.000 mp în Constanța Business Park

Mobexpert a închiriat o suprafață de aproximativ 2.000 mp, cu o zonă de birouri și spațiu de depozitare în Constanța Business Park, de unde va deservi plaja de cumpărători online din sud-estul României, anunță Globalworth și Global Vision.

Mobexpert se numără printre noii membri ai comunității Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară al Globalworth. În urma tranzacțiilor recente, Constanța Business Park a atins un grad de ocupare de 70%, la doar câteva luni de la livrare.

Ne bucurăm să vedem că proiectul Constanța Business Park îndeplinește cerințele unei game largi de companii care operează în diferite industrii. Chiriașii continuă să fie atrași de caracteristicile proiectului și de poziționarea lui avantajoasă, în cel mai urbanizat județ din România. Le urăm bun venit echipelor Mobexpert și tuturor noilor membri din comunitatea Globalworth Industrial” – Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director de Piețe de Capital Globalworth Group.

Pentru Mobexpert, continuă creșterea volumului de vânzări în zona de sud-est a României, iar decizia închirierii unui spațiu în cel mai nou și modern parc de business din regiune este una firească, în linie cu strategia noastră de dezvoltare. Perioada de pandemie a influențat creșterea cererii venite online, așadar ne adaptăm noilor tendințe deja devenite obiceiuri de consum și respectăm promisiunea de livrare rapidă făcută clienților noștri” – Dan Șucu, proprietar Mobexpert.

Prima unitate de depozitare a proiectului Constanța Business Park are o suprafață totală de 21,300 mp, iar întregul proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 100 de hectare. Constanța Business Park oferă chiriașilor o serie de avantaje unice datorită poziționării sale strategice. Constanța beneficiază, mai presus de toate, de cea mai bună conectivitate la infrastructură din România, cu acces ușor rutier și feroviar, precum și acces la rutele maritime și fluviale. Poziționat în proximitatea Portului Constanța, pe coridorul de transport Pan-European IV, proiectul are acces la Autostrada A4 și este conectat la drumul național DN 39 care leagă Constanța de Mangalia.

„Ne bucură interesul crescut din partea companiilor de eCommerce, retail alimentar, producției de mobilă și operațiuni logistice, motiv pentru care vom începe curând dezvoltare celei de-a doua faze a proiectului cu funcțiune logistică. Totodată, analizăm și demararea dezvoltării unui park de retail, poziționarea proiectului în imediata proximitate a autostrăzii fiind un evident avantaj de conectivitate și vizibilitate pentru următorii parteneri” – Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

Dezvoltarea Constanța Business Park este estimată să dureze până în 2024 și va fi executată în mai multe etape, cu scopul final de a atinge o suprafață închiriabilă, de peste 400k mp, doar pentru funcțiunea de logistică. În prima fază, livrată în iulie 2020, a fost dezvoltat un depozit logistic de 21.300 mp. Constanța Business Park se bazează pe soluții durabile și respectă politicile de mediu.

Articole similare

Ad
Ad