Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Modernizarea fabricii din Shanghai au diminuat vânzările Tesla din China

Vânzările Tesla au scăzut cu 64% în iulie, comparativ cu luna precedentă, deoarece modernizarea fabricii din Shanghai a perturbat producția de vehicule din China.

Tesla (TSLA) a livrat 28.217 de vehicule electrice de la fabrica din Shanghai în iulie, în scădere, față de cele 77.938 de unități din iunie, potrivit datelor publicate de China Passenger Car Association. Astfel, vânzările au scăzut cu 54%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

În luna iunie, Tesla a înregistrat vânzări record de vehicule fabricate în China.

CPCA nu a detaliat motivele care au stat la baza scăderii vânzărilor Tesla din iulie, dar producătorul auto american a declarat luna trecută, în cadrul teleconferinței privind rezultatele trimestriale, că fabrica din Shanghai a fost supusă unor „modernizări de echipamente” pentru a crește rata de producție.

Modernizarea a fost programată spre finalizare până pe 7 august, potrivit Bloomberg și site-ului media chinez 36kr. Însă, Tesla nu a răspuns la o solicitare de comentarii.

După finalizarea modernizării, uzina ar putea produce mai mult de un milion de vehicule electrice pe an, potrivit rapoartelor de presă.

Articole similare

Ad