Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MT: „Exista finantare pentru proiectele in executie si pentru cele care vor fi lansate in perioada urmatoare.“

Joi, 11.06.2020, Directorul General al CNAIR, Mariana Ionita, alaturi de Presedintele Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, Eugen Cojoaca, a sustinut videoconferinta bilunara cu antreprenorii si echipa CNAIR din teritoriu.
In debutul acesteia, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a subliniat ca guvernul a mentinut toate santierele deschise si ca exista finantare pentru proiectele in executie, precum si pentru proiectele ce vor fi lansate in perioada urmatoare, Romania avand o alocare semnificativa de fonduri europene. Mariana Ionita a subliniat ca CNAIR este la zi cu plata facturilor, termenele de plata ale acestora diminuandu-se semnificativ si a cerut, imperativ, ca antreprenorii sa respecte termenele contractuale. Totodata, a anuntat lansarea unei harti interactive care cuprinde toate proiectele de infrastructura rutiera dezvoltate de CNAIR. Harta interactiva se doreste a fi un instrument la indemana cetatenilor care sa asigure informatii la zi privind evolutia infrastructurii de transport rutier. „Este un nou pas in procesul de transparentizare a activitatii companiei, un nou canal deschis pentru dialogul cu ONG-urile, societatea civila si cetatenii, in beneficiul carora lucram”.
La randul sau, Eugen Cojoaca a precizat ca Agentia pe care o conduce cauta solutii pentru simplificarea cadrului legislativ si imbunatatirea procesului de achizitii publice prin transparentizarea si diminuarea numarului de contestatii.

Articole similare

Ad