AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nikola pregătește terenul pentru producția de hidrogen în SUA

Corporația Nikola a început un parteneriat cu compania de servicii publice Arizona, APS, care face posibilă dezvoltarea accelerată a soluțiilor de alimentare cu hidrogen pentru industria transportului. Prin facilitarea unui cost de producție scăzut al hidrogenului, aprobarea comisiei Arizona Corporation, ACC, deschide calea reducerii gazelor cu efect de seră în sectorul transporturilor, oferind Nikola o taxare electrică competitivă special realizată pentru producție, procesare și alimentarea cu hidrogen. Acesta va susține, pe lângă alte lucruri, permiterea unui coridor de transport maritim cu zero emisii de-a lungul autostrăzii I-10 între Los Angeles și Phoenix.

Taxarea electrică competitivă APS va ajuta crearea economiei hidrogenului în Arizona. Nikola estimează că în cadrul structurii de taxare va putea să livreze hidrogen la prețuri de vârf și în limitele necesare pentru a putea oferi tarife de leasing competitive pentru clienții săi de camioane. Unitățile Nikola de producție a hidrogenului vor fi configurate să răspundă cerințelor rețelei, de exemplu prin reducerea consumului de energie din rețeaua electrică în timpul valurilor de căldură. Acest acord va încuraja Nikola să lanseze capital în interiorul statului, să crească sarcina electrică implicată în producția de hidrogen și să dezvolte și să angajeze în continuare o forță de muncă înalt calificată și bine educată.

Nikola va lucra cu APS pentru a finaliza selectarea locației pentru noua unitate de producție de hidrogen, care va fi prima de acest fel în Arizona.

Articole similare

Ad
Ad