Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi servicii de transport feroviar de marfă lansate cu succes în Wilhelmshaven

TX Logistik AG a lansat cu succes noile sale conexiuni de hinterland între Wilhelmshaven și sudul Germaniei. De la jumătatea lunii ianuarie, compania de logistică feroviară, care face parte din Mercitalia Logistics, efectuează o cursă dus-întors pe săptămână între portul Jade-Weser și terminalele feroviare din Nürnberg și Kornwestheim.

Ambele rute sunt operate ca legături directe și sunt oferite prin intermediul platformei de producție boxXpress. Destinația în Nürnberg este terminalul de containere Tricon, iar în Kornwestheim, Duss Kombiterminal, care acționează ca un hub pentru zona Stuttgart/Ludwigsburg.

Cu noile conexiuni, TX Logistik nu numai că oferă clienților săi o capacitate suplimentară pentru transportul de containere pe calea ferată, ci integrarea în rețea a portului Jade-Weser Wilhelmshaven este, în același timp, un pas important pentru TX, care va beneficia de creșterea prognozată a volumului în continuare în portul Jade-Weser. Fiind singurul port de mare adâncime din Germania, Wilhelmshaven este din ce în ce mai mult destinația unor nave de containere din ce în ce mai mari și este deja deservit de 8 companii de transport maritim pe bază de program.

Pe baza acestei evoluții, TX plănuiește să adauge mai multe conexiuni pe calea ferată între Wilhelmshaven și terminalele din hinterland în prima jumătate a acestui an.

Articole similare

Ad