Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua anvelopă XP900 de la Trelleborg, ideală pentru „Handling High Intensity”

Trelleborg lansează noua anvelopă din cauciuc masiv XP900, concepută pentru manevrarea intensității ridicate. Noua anvelopă crește eficiența și are performanțe mult peste medie în viraje, durata de viață, viteza medie și intervalul de lucru în operațiunile cu grad mare de greutate.

Totodată, este concepută pentru a funcționa într-o varietate de condiții, inclusiv în depozite, în magazine și în alte servicii de manipulare a materialelor la sol.

Anvelopa XP900 este o nouă completare a gamei XP care garantează o stabilitate excepțională la manipularea încărcăturilor grele, chiar și în cazul operațiunilor cu mai multe schimburi. De asemenea, proiecția sa asigură performanțe stabile în depozite, procese de producție și toate celelalte aplicații de manipulare a materialelor la sol.

În comparație cu concurența, noua anvelopă oferă o durată de viață cu 14% mai mare și are o rezistență îmbunătățită cu 3%, prevenind generarea de căldură în timpul utilizării prelungite. În plus, compușii avansați ai materialelor asigură o durată de viață extinsă a anvelopei și o rezistență la rulare mai mică, ceea ce duce la o eficiență energetică sporită. Banda de rulare specială a anvelopei XP900 este proiectată cu o amprentă mare pentru a facilita virajele și poziționarea încărcăturii, oferind cu 7% mai multă stabilitate la manipularea încărcăturilor grele.

Disponibilă în două compoziții, multifuncțională sau non-marking, noua anvelopă depășește performanțele, atât în operațiunile de manipulare a materialelor în interior, cât și în exterior.

„Odată cu introducerea anvelopei noastre XP900, Trelleborg se mândrește acum cu o gamă completă de anvelope solide și rezistente pentru stivuitoare, care pot face față oricărei intensități de lucru cu soluții specifice de anvelope de înaltă performanță. Gama noastră include XP700 pentru intensitate redusă, XP800 pentru intensitate medie, XP1000 pentru intensitate maximă și cea mai recentă XP900 pentru aplicații de intensitate ridicată. Am proiectat anvelopa XP900 pentru a oferi eficiență operațională și sustenabilitate, asigurând un nivel minim de risipă de energie. Este o dovadă a angajamentului nostru de a aduce soluții avansate pe piață care să minimizeze impactul asupra mediului, maximizând în același timp performanța în orice condiție de lucru.”,

a declarat Chiara Cianci, Product Marketing Manager Material Handling la Trelleborg Wheel Systems.

Articole similare

Ad