Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua taxa de drum de Ungaria poate fi achitata in benzinariile MOL din Romania

MOL este singura retea de benzinarii din Romania care pune la dispozitia clientilor modalitati multiple si simple de achitare a noii taxe de drum (E-toll) perceputa in mod obligatoriu pentru toate vehiculele de peste 3,5 t care circula pe teritoriul Ungariei.
Sistemul de taxa de drum a fost modificat in Ungaria de la 1 iulie, data de la care soferii ale caror autovehicule depasesc greutatea de 3,5 t sunt obligati sa faca o plata fie printr-un tichet de drum (in cazul traseelor prestabilite), fie prin achizitionarea unui dispozitiv de inregistrare (OBU) pentru fiecare masina si incarcarea acestuia cu un anumit credit.
 

In 16 dintre benzinariile MOL Romania soferii interesati au posibilitatea de achita aceasta taxa prin ambele modalitati. Astfel, soferii cu traseu prestabilit in Ungaria pot achizitiona din benzinariile MOL tichetul de drum, in timp ce persoanele care detin deja dispozitivul OBU isi pot incarca direct creditul, evitand astfel aglomeratia si cozile. Plata se poate face utilizand cardurile de carburant MOL, prin card bancar sau in numerar.
„Acest serviciu este o dovada in plus a eforturilor constante pe care echipa MOL Romania le face pentru a-si consolida un portofoliu de servicii utile si special create pentru parteneri si clienti. Cei interesati au astfel la dispozitie metode simple de achitare taxei de drum din Ungaria, evitand aglomeratia sau eventuale confuzii”, a declarat Kinga Daradics, CEO si Country Chairman MOL Romania.
Acest serviciu este disponibil in benzinariile MOL din Oradea, Satu Mare, Arad, Bors, Timisoara, Baia Mare, Chisineu Cris, Carei, Deva, Zalau si va fi extins in curand la 38 de statii de alimentare.

Articole similare

Ad