Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul centrul regional de distribuție operat de IB Cargo și Maersk și-a deschis oficial porțile

Centrul regional de distribuție din parcul industrial CTPark Bucharest West operat de parteneriatul IB Cargo – Maersk și-a deschis azi, 15 septembrie, oficial porțile, deși este operațional din luna august. Noul depozit se întinde pe o suprafață de 75.000 mp și are o capacitate de stocare de peste 100.000 de paleți.

Proiectul va permite Maersk și IB Cargo să ofere soluții logistice personalizate pentru operațiuni de inbound/outbound la nivel european pentru clientul său, un important producător de mobilă. Capacitatea de stocare este de peste 100.000 de paleți, iar volumul zilnic de operațiuni se va cuantifica în peste 70 de camioane/zi. Construcția noului depozit a fost finalizată la finalul anului trecut. Operațiunea a făcut parte dintr-un proces lung și complex, care a durat aproape un an până la definitivare. Setarea cadrului pentru desfășurarea operațiunilor de către IB Cargo și Maersk a mai durat câteva luni, centrul logistic devenind operațional din luna august a acestui an.

Clădirea deține certificarea BREEAM, principala metoda internațională de evaluare a durabilității pentru proiecte, infrastructură și clădiri, și face parte din CTPark Bucuresti Vest, cunoscut sub numele de poarta de acces vestică a orașului, fiind situat convenabil aproape de autostrada A1, principalul coridor est-vest din țară și la doar 10 km de pe șoseaua de centură a orașului.

„Credem cu tărie în procesele de îmbunătățire continuă și parteneriate câștigătoare de ambele părți, și aplicăm aceste principii și în acest proiect. Pasiunea și echipa de experți consolidată în jurul acestui proiect ne vor permite să devenim mai buni și să generăm plus valoare partenerilor noștri”, a declarat Cătălin Putineanu, fondator și Managing Partner IB Cargo.

Articole similare

Ad