Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul director regional al Ford Trucks si-a stabilit tintele

De luna trecuta directorul general al Ford Trucks International – Europa de Est si Balcani, Selim Yazici, a fost inlocuit de Koray Kuvvet. Acesta, dupa cum declara, s-a mutat in Romania pentru a sprijini vanzarile, dar si pentru a cunoaste de aproape clientii. „Din birou nu putem Intelege nevoia reala a pietei. Business ul nostru nu poate functiona fara «atingerea» clientilor“, afirma Koray Kuvvet, subliniind ca Ford Trucks are capacitatea si experienta de a dezvolta continuu produsele, in functie de cerintele clientilor. „In toate segmentele exista spatiu de dezvoltare. Stim asta si de la competitie, dar si de la piata in special pentru F-MAX, in anii urmatori vor fi disponibile noi configuratii, cu diferite caracteristici tehnice.“

In prezent, Europa Centrala si de Est este cea mai mare piata pentru modelul F-MAX. Astfel, 48 49% din vanzarile totale ale Ford Trucks sunt realizate in aceasta zona, iar 40% din vanzari sunt realizate de F-MAX, chiar daca acest model a fost lansat abia in aprilie 2019.
„Anul viitor, penetrarea lui F-MAX va fi mai ridicata, odata cu lansarea pe noi piete vest-europene. Ne dorim ca F-MAX sa reprezinte 70% din vanzarile noastre totale“, a punctat Koray Kuvvet, evidentiind ca circa 25% din vanzarile din Europa de Est (zona care cuprinde Ungaria, Slovacia, fostele tari iugoslave, Bulgaria, Polonia, Lituania si Romania) au fost realizate in tara noastra.

Articole similare

Ad