Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Mercedes-Benz Sprinter, partenerul de incredere al Festivalului Brazilor de Craciun

Mercedes-Benz Romania a sustinut, pentru al cincilea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Craciun, un eveniment unic organizat anual, in decembrie, de Salvati Copiii. Noul Sprinter, echipat sa faca fata oricarei provocari, a oferit suport logistic organizatorilor pe parcursul pregatirii evenimentului.
Considerat cel mai mare eveniment caritabil din tara, Festivalul Brazilor de Craciun este centrat pe licitatia brazilor de Craciun creati de unii dintre cei mai renumiti si mai apreciati designeri romani. Fondurile stranse sunt investite in programele educationale ale organizatiei. „Ne bucuram ca am fost alaturi si in acest an de Organizatia Salvati Copiii si ca am facut inca un pas spre un viitor in care toti copiii sa aiba acces la educatie. Ca de fiecare data, Noul Sprinter a fost partenerul de incredere al organizatorilor pe durata pregatirii evenimentului, asigurand transportul in siguranta al celor mai creativi brazi de Craciun.”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans in cadrul Mercedes-Benz Romania.
 

In cei 18 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Craciun a devenit un eveniment de referinta, la care participa cei mai influenti manageri de companii, antreprenori,
persoane publice, oameni de business si de media, in scopul strangerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educationale ale Salvati Copiii.
De-a lungul editiilor Festivalului Brazilor de Craciun, Salvati Copiii a strans fonduri in valoare de 4.547.800 euro si astfel a oferit asistenta pentru 34.485 de copii, beneficiari ai programelor educationale Gradinite Estivale, A Doua Sansa si Scoala dupa Scoala.
Acest parteneriat a oferit sansa ca Salvati Copiii si Mercedes-Benz sa isi consolideze colaborarea inceputa in 2013, prin initierea in Romania a campaniei globale de educatie rutiera Mobile Kids, datorita careia se formeaza in fiecare an cate o generatie de copii informata corect cu privire la siguranta in trafic.
De la sistemul de tractiune fata, ce permite o incarcare mai usoara, la modularitatea ridicata la superlativ (peste 1.700 de variante de configurare) si la volumul de transport marit, cu o masa autorizata de pana la 5.5 tone, Noul Sprinter redefineste standardul segmentului de auotvehicule comerciale usoare de dimensiuni mari.
Noul Sprinter este disponibil in showroom-urile centrelor autorizate Mercedes-Benz din tara, cu preturi pornind de la 18,655 Euro (fara TVA), pentru versiunea standard cu tractiune fata.
 

         

Articole similare

Ad