Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Mercedes-Benz Unimog a iesit pe poarta fabricii

La fabrica Mercedes-Benz din Worth a fost finalizat pe 15 iulie primul camion ce face parte dintr-o noua serie Unimog, U 5023, dotat cu motor Euro VI. Noua generatie de camioane Unimog combina avantajele unei eficiente superioare cu tehnologia de ultima generatie. Acestea sunt prietenoase cu mediul inconjurator si la fel de puternice precum predecesorii lor.
 

Noua serie de camioane Unimog cuprinde variantele U 4023 si U 5023, diferenta dintre acestea fiind ca prima varianta suporta o incarcare maxima de 10,3 tone pe axa, pe cand cea de a doua de 14,5 tone.
Vehiculele sunt dotate cu o cabina asezata in spatele motorului, iar sistemul de aer conditionat ofera un climat placut de lucru, in timp ce operarea si manevrarea vehiculului sunt usurate de noul concept, dar si de camera frontala care ofera o vizibilitate extinsa. Motorul in patru cilindri face parte din seria OM 934, care face Unimog potrivit pentru a circula pe autostrazi cu o viteza de 90 km/h.
Manevrabilitatea off-road a fost imbunatatita substantial. Aceasta include un centru scazut de gravitate, frana de disc cu aer comprimat pe toate rotile, axe mai puternice, stabilizatori noi ai barei de torsiune la axa din fata. Versiunea standard include tractiune de toate rotile, ABS si EQR (Electronic Quick Reverse).

Articole similare

Ad