Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Renault Combi Trafic și SpaceClass: pentru o experiență chiar mai plăcută

Renault se pregătește de înnoirea gamei Trafic pentru transportul de pasageri, alcătuită din două modele: noul Renault Trafic Combi și noul Renault SpaceClass.

„Anul acesta, emblematicul Renault Trafic, o poveste reală de succes pentru trei generații, aniversează 40 de ani, cu peste 2 milioane de unități vândute în 50 de țări. Este o oportunitate de a reînnoi Renault Trafic Combi și SpaceClass cu un design distinctiv, o gamă extinsă de motoare și mijloace de conducere pentru o siguranță mai mare. Acestea fac parte din lumea autoturismelor. Datorită acestor versiuni destinate autorităților locale și familiilor numeroase, transportului VIP sau clienților care caută aventuri, toată lumea va găsi vehiculul potrivit pentru ei”, spune Mark Sutcliffe, SVP, Alliance LCV Business Unit.

Noul Trafic Combi se adresează în special profesioniștilor din transportul de pasageri (companii sau comunități) și familiilor numeroase. Acesta satisface cererea lor de volum și modularitate, fără a compromite confortul și numărul de locuri. Noul Renault SpaceClass răspunde așteptărilor celor mai exigenți șoferi și pasageri care caută versatilitate, spațiu și confort exclusiv. Specialiștii în transportul VIP și turistic vor putea profita de versiunea sa Signature și de spațiul său „business class”.

Noul Trafic Combi și SpaceClass se afirmă cu o nouă capotă orizontală și o grilă verticală care le conferă mai multă robustețe. În același timp, designul câștigă finețe și expresivitate cu bare de protecție noi și faruri full LED, care, completate de o linie cromată, refac “semnătura” luminoasă în forma literei „C”, care este identitatea Renault. Noul Trafic Combi și SpaceClass au oglinzi pliabile electric, roți noi de 17 inch – cu efect de diamant pe SpaceClass – și capace ale butucului roții mai elegante. Sunt disponibile în șapte nuanțe, inclusiv noul Rouge Carmin, care aduce un aspect extraordinar designului. Noul Trafic Combi și SpaceClass pot fi adaptate la toate dorințele clienților săi.

Noul panou de bord, evidențiat printr-o bandă orizontală care se amestecă în panourile ușilor, oferă impresia unui spațiu mai mare la bord. Interiorul încorporează noi spații de depozitare. Noul buton de schimbare și contururile comenzilor de aer condiționat sunt înfrumusețate cu crom pentru o armonie mai bună. Noile culori și materiale îmbunătățesc opțiunile de personalizare disponibile clienților. Noua SpaceClass iese în evidență cu un tablou de bord exclusiv în Gris Météor pentru mai multă eleganță.

Întotdeauna foarte apreciat de clienți, noul Trafic Combi și SpaceClass oferă un volum de încărcare de până la 1,8 m3 și o modularitate exemplară pentru până la 9 pasageri.

Sistemul multimedia Renault EASY LINK cu navigație își face apariția pe bord. Compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, este afișat pe un ecran de 8 inch și vine cu un încărcător de smartphone cu inducție pentru a rămâne conectat toată ziua.

Cu un volum de depozitare de 86 l în cabină, noul Trafic Combi și SpaceClass oferă acces simplificat la spațiile de depozitare și merg chiar mai departe cu noul sertar Easy Life, cu peste 6 l de depozitare la îndemână!

Noile Trafic Combi și SpaceClass oferă sisteme de asistență la conducere de ultimă generație. Acestea includ controlul vitezei de croazieră adaptivă pentru a menține viteza selectată, frânarea de urgență interurbană activă pentru a avertiza șoferul și a frâna în locul său pentru a evita coliziunile și avertizarea de plecare a benzii pentru a avertiza atunci când traversează o linie continuă sau discontinuă neintenționat. O altă caracteristică nouă este Blind Spot Warning, care facilitează schimbarea benzii în siguranță. Un nou airbag frontal potrivit pentru doi pasageri sporește, de asemenea, siguranța la bord.

Noul Trafic Combi și SpaceClass oferă 3 motoare diesel: noul motor dCi 150 (cu cutii de viteze manuale și EDC automate), care câștigă 5 CP, un nou dCi 110 (cu cutie de viteze manuală) și motorul dCi 170 (cu cutie de viteze automată EDC). Noul Trafic Combi și SpaceClass oferă o acoperire mai largă a gamei adaptate la utilizările multiple ale clienților.

Transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte, disponibilă atât pentru motoarele de 150 CP, cât și pentru cele de 170 CP, îmbunătățește confortul și capacitatea de reacție, cu un răspuns clar și rapid la schimbările de viteză. Echipată cu tehnologia Start & Stop, gama este compatibilă cu noile reglementări stabilite de standardul Euro 6D FULL.

Articole similare

Ad