Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

NoVAB 3.0 de la Nooteboom a ajuns să aibă zilnic sute de utilizatori

Numărul utilizatorilor Programului de Calcul al Încărcării pe Axă NoVAB 3.0, lansat de Nooteboom la începutul lui 2019, a crescut continuu, aplicația fiind consultată acum de sute de ori în fiecare zi. Una dintre primele companii care a apelat la ea a fost Ter Linden Transport, din Doetinchem (Olanda), care a fost implicată și în munca de cercetare desfășurată de Nooteboom pentru optimizarea programului.

Conducere Ter Linden Transport crede că Novab este o soluție practică și prietenoasă, ce poate fi utilizată oriunde, inclusiv pe alte platforme, și care a fost îmbunătățită semnificativ din punct de vedere grafic față de versiunea anterioară, Novab 2000.

Operatorul folosește informația oferită de această aplicație pentru a depune cereri de autorizații speciale, datorită faptului că ea permite calcularea exactă a încărcăturii pe axă și a distanței dintre axe. În plus, firma utilizează ecranul cu afișaj clar și sistemul de calcul pentru a-și instrui șoferii în legătură cu planul de încărcare, și ocazional apelează la această aplicație și pentru a face cotații de prețuri.

Și colaborarea cu departamentul de relații cu clienții al Nooteboom a fost foarte bună, mai ales în primele săptămâni de utilizare a aplicației, când apăreau foarte multe întrebări, dar și nevoi de optimizare, la care reprezentanții producătorului au răspuns rapid, astfel că toate funcțiile lucrează foarte bine și de ceva timp angajații firmei de transport nu au mai avut nevoie să sune la Nooteboom.

Ter Linden Transport are multe autotractoare cu șa de cuplare glisantă și ar dori să poată schimba și optimiza mai ușor poziția când se fac calculele, deci aceasta ar fi o posibilă îmbunătățire de adus aplicației, dar pe o scară de la 1 la 10 consideră că NoVAB 3.0 merită +8.

Articole similare

Ad