Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Novensys introduce in portofoliu solutiile Cloud

Novensys introduce in portofoliu solutiile Cloud Grid, aplicatii si instrumente menite sa eficientizeze procesele, sa economiseasca resursele financiare si de timp, contribuind la atingerea obiectivelor unei organizatii.
Pentru ca mediul de business din ziua de azi se traduce prin adaptare si decizii inteligente pentru asigurarea continuitatii si profitabilitatii afacerii, Novensys continua strategia de mobilitate operationala si decizionala oferind clientilor sai alternativa solutiilor cloud, solutii ce scad costurile, ofera flexibilitate utilizatorilor si pun informatia la indemana managerilor indiferent daca acesta este la birou sau in calatorie de afaceri.
 

Cloud Computing reprezinta o tehnologie moderna aparuta relativ recent in practica romaneasca desi in strainatate multe organizatii au apelat deja la servicii cloud in ultimii ani. Aceasta tehnologie va revolutiona viitorul in ceea ce priveste procesele, modalitatea de lucru si interactiunea dintre angajati.
Portofoliul Cloud propus de Novensys pune la dispozitie o suita de solutii cu ajutorul carora se poate gestiona activitatea intregii companii: solutii pentru managementul infrastructurii hardware; instrumente de lucru cu clientii si furnizorii prin facturare, managementul documentelor, al contactelor si planificarea activitatilor; si nu in ultimul rand instrumente de lucru intern precum intranet, chat intre angajati, evaluarea performantei angajatilor, gestionarea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar si managementul activitatilor de receptie (vizitatori, colete si intrari/iesiri documente).

Articole similare

Ad