Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nu mai poti face transport rutier fara avocati

Pentru ca problemele legislative sunt din ce in ce mai multe si mai diferite de la o tara la alta, chiar si in interiorul Uniunii Europene, firmele de transport rutier nu se mai pot baza doar pe capacitatea lor financiara si pe un contract-doua bune. Fara consilierea unui jurist sau a unor firme specializate, firmele de transport risca amenzi importante daca fac transport intracomunitar si nu isi inregistreaza soferii in vederea respectarii conditiilor legilor salariului minim in mai multe tari din Europa.
 

De asemenea, in ultimul an cresc nejustificat termenele de incasare a facturilor de transport si se inmultesc situatiile in care beneficiarii recurg la tot felul de tertipuri pentru a nu mai plati deloc serviciile de transport. Cum pot transportatorii evita astfel de situatii sau la ce clauze trebuie sa se uite cu mai multa atentie pentru a preveni „tepele” vom discuta cu ocazia conferintei Tranzit de la Iasi, pe 13 si 14 septembrie.
Alte subiecte precum costul/km, pontajul corect al soferilor profesionisti, plata soferilor cu diurna sau indemnizatie de detasare transnationala, influenta infrastructurii de transport precare din nordul tarii asupra crizei de soferi profesionisti, probleme de control in trafic, autorizatii si CEMT-uri vor fi dezbatute in prezenta autoritatilor romane si din Republica Moldova, autoritati locale din Iasi, reprezentanti ai Inspectiei Muncii, ISCTR, ai Directiei Rutiere din Ministerul Transporturilor etc.
Partenerii evenimentului sunt: Rompetrol, isys Logistics, 123cargo BursaTransport, Mercedes-Benz Romania, Ford Trucks, Renault Trucks, Volvo Trucks, CTE Trailers/Krone, Schmitz Cargobull, TimoCom, EuroWAG, Vialtis, Foerch, IDS, UTA Romania, TSG Euroshell, AS 24, Tiriac Auto, Transcamion, Kaessbohrer  s.a.
Participarea firmelor de transport si logistica este gratuita la lucrarile conferintei.
Cei care doresc sa participe la aceasta conferinta sunt rugati sa ne contacteze la tel.: 021 777 06 98-99, respectiv pe email office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad