Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OnTurtle oferă parcări securizate pentru transportatori în Europa

OnTurtle și-a extins rețeaua cu 18 noi zone de parcări securizate și aprobate pentru camioane cu supraveghere și servicii de bază, precum dușuri, toalete, internet și opțiuni pentru mâncare și băuturi în Europa.

Potrivit companiei, principala prioritate este siguranța, de aceea, pentru a asigura odihna transportatorului și pentru a proteja mărfurile transportate s-au creat aceste parcări securizate pentru camioane.

Noile parcări vin în completarea celor trei parcări sigure certificate de acest tip pe care le deține compania în Franța (Calais și Beziers) și în Spania (OnTurtle Service Area – La Jonquera). În total, OnTurtle pune la dispoziția clienților săi o rețea de 21 de zone de odihnă în diferite părți ale Franței și Spaniei.

Noile parcări securizate sunt situate în diferite părți ale Europei, iar două dintre ele sunt în Franța (CCI Deux-Sevres – Niort și Dunkerque Security Truckstop – nordul Franței), ca urmare a parteneriatului cu Axxès, specialistul în sistemul electronic de taxare pentru camioanele din Europa. Aceste parcări pot fi achitate prin mijloacele de plată cunoscute, cum ar fi prin DieselCard sau prin dispozitivele OnTolls Europe și Bmoov.

Articole similare

Ad