Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Opt tramvaie noi vor ajunge pe strazile din Galati

Primarul municipiului Galati, Ionut Pucheanu, si directorul ADR Sud-Est, Luminita Mihailov, au semnat contractul de finantare europeana pentru achizitionarea a opt tramvaie noi de la Astra Vagoane. „Este un contract de finantare europeana de peste 11 milioane de euro, pentru opt tramvaie care vor completa flota de transport public in comun”, a declarat Ionut Pucheanu, citat de Agerpres.
Noile tramvaie au o capacitate de 114 pasageri (minimum 30 pe scaune), un consum de energie scazut si un grad inalt de fiabilitate. De asemenea, dispun de podea joasa cu rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilitati, precum si de un sistem pentru anunturi vocale exterioare pentru persoanele cu deficiente de vedere.   
Mijloacele de transport vor fi echipate cu instalatie de aer conditionat pentru pasageri si vatman, sisteme de numarare a calatorilor, echipamente audio – video, instalatie pentru sistemul de ticketing, sisteme de informare a calatorilor, atat in interior, cat si in exterior. Lungimea tramvaielor va fi de 19 m, iar latimea de 2,4 m. Acestea vor avea o durata de serviciu de 30 de ani.

Articole similare

Ad