Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriat între Krone și Alltrucks, pentru o ofertă completă de service

Cele două companii au început o colaborare în cadrul căreia, din februarie 2021, cele peste 700 de centre de service partenere ale Alltrucks din 14 țări europene vor beneficia de expertiza unui producător de echipamente de origine, astfel încât posesorii de flote să aibă parte de o gamă completă de servicii pentru semiremorci și camioane. Colaborarea dintre cele două companii începe în Germania, Austria și Elveția, iar în lunile următoare se va extinde treptate spre alte țări europene din rețeaua Alltrucks.

Alltrucks GmbH & Co. KG a fost fondat în 2013 ca un joint venture dintre Bosch, Knorr-Bremse și ZF și oferă servicii de întreținere și reparații pentru vehicule comerciale ușoare și grele, remorci și semiremorci, indiferent de marcă, diagnoză multi-brand, linie telefonică specială, cursuri de pregătire, informații tehnice, service 24/7, suport pentru activitatea de marketing și management al calității.

Datorită parteneriatului cu Krone, Alltrucks își consolidează poziția de lider al pieței europene independente de service pentru vehicule comerciale.
Odată cu inițierea colaborării, Ralf Faust, director general și șef al diviziei de service pentru vehicule comerciale din cadrul Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH & Co KG, a subliniat oportunitățile pe care aceasta le va aduce pentru clienți, parteneri de service, pentru Alltrucks și pentru Krone și a declarat că firma pe care o reprezintă se străduiește să le ofere clienților „nu numai produse excelente, ci și service excelent“. Și pentru aceasta este nevoie de parteneriate cu rețele de service pentru care calitatea să fie o prioritate.

Alltrucks are angajați bine pregătiți și calificați, iar Krone se va ocupa de trainingul lor inclusiv pentru gama de agregate frigorifice Celsineo. În plus, cele două companii vor alcătui pachete de training pentru toate produsele Krone.

Articole similare

Ad