Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriat Isuzu, Hino şi Toyota pentru accelerarea tehnologiilor CASE pentru vehicule comerciale

Toyota, Hino și Isuzu au încheiat un joint venture pentru dezvoltarea tehnologiile CASE (tehnologii pentru conducere conectată, autonomă, în comun sau cu acţionări electrice) pentru vehicule comerciale. Cele trei companii intenționează să combine tehnologiile CASE ale Toyota cu bazele puse de Isuzu şi Hino în ceea ce priveşte vehiculele comerciale.

Mai exact, cele trei companii intenționează să lucreze în comun la dezvoltarea vehiculelor electrice cu baterie (BEV) și a vehiculelor electrice cu pilă de combustibil (FCEV), a tehnologiilor de conducere autonome și a platformelor electronice cu scop comercial. În timp ce lucrează împreună la BEV și FCEV pentru a reduce costurile vehiculelor, cele trei companii intenționează să promoveze implementarea acestora în infrastructură, cum ar fi prin introducerea camioanelor FCEV, pentru teste, la prefectura japoneză Fukushima.

De asemenea, Isuzu, Hino și Toyota intenționează să își conecteze platformele tehnologice pentru a construi o singură platformă care poate ajuta la rezolvarea problemelor clienților. Prin intermediul acesteia, intenționează să ofere diverse soluții logistice care nu numai că ajută la îmbunătățirea eficienței transportului, ci contribuie și la reducerea emisiilor de CO2.

Pentru a-și promova parteneriatul, Isuzu, Hino și Toyota au înfiinţat Commercial Japan Partnership Technologies Corporation. În viitor, cele trei companii intenționează să-și consolodeze colaborarea, luând în considerare cooperarea şi cu alți parteneri.

Pentru a construi și avansa noua colaborare, Isuzu și Toyota au convenit asupra unui parteneriat de capital: Isuzu a anulat alocarea acțiunilor către o terță parte, iar Toyota e programată să achiziționeze acțiuni în valoare totală de 42,8 miliarde de yeni. Astfel, Toyota va deține 4,6% din Isuzu. De asemenea, Isuzu intenționează să achiziționeze acțiuni Toyota de aceeași valoare printr-o achiziție de piață.

Articole similare

Ad