Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriat strategic între Krone și ECR pentru managementul flotei

Krone și furnizorul de servicii de digitalizare pentru flote de vehicule ECR (Efficient-Customer-Response) au încheiat un parteneriat strategic al cărui scop este dezvoltarea de pachete de servicii de management al flotei, de care este nevoie în contextul provocărilor tot mai mari din logistică. Operatorii de flote s-au pregătit încă de dinainte de pandemia de Covid-19 pentru o volatilitate tot mai mare a piețelor, mulți își extind flotele în funcție de situație și se bazează adesea pe vehicule de la diverși producători și pe parteneri cu diverse concepte de finanțare, cum ar fi achiziția, leasingul sau închirierea. De aceea și complexitatea managementului parcului a crescut la fel de mult, iar Krone și ECR oferă soluții complete personalizate de management al flotei de semiremorci pentru expeditori și furnizorii de servicii logistice. Mai ales că abordarea Logistics 4.0 va continua să crească în importanță în contextul digitalizării și utilizării consecvente a inteligenței artificiale.

Krone a colaborat bine cu ECR mai mulți ani, atât pentru garanții, cât și pentru pachetele Fair Care (service complet) și Krone Fleet (închirieri), și acum cele două companii pot oferi un pachet complet de înaltă calitate, astfel încât digitalizarea să fie accesabilă clienților pentru nevoile lor particulare de management al flotei.

ECR la colaborează, de peste 10 ani, și cu CharterWay, firma de închirieri din cadrul Daimler, pentru care a asigurat serviciile de suport al mobilității și management al anvelopelor.

Articole similare

Ad
Ad