Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriatul GXO cu asociațiile de logistică vor aduce experiență globală în beneficiul industriei locale de logistică

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume, a anunțat astăzi că a intrat în parteneriate strategice cu Polish Supply Management Leaders și Asociația Cehă de Logistică și urmărește un acord similar cu Arilog în România.

„Aceste parteneriate reprezintă o oportunitate extraordinară pentru noi de a împărtăși expertiza noastră în logistică și de a promova cele mai bune practici logistice prin conferințe și ateliere de lucru din industrie, vizite in locațiile GXO și instruire in sălile de clasă”, a declarat Jean Luc Bessade, Directorul General al GXO pentru Europa Centrală și de Est. „Experții noștri în logistică fac schimb de opinii, experiențe și cunoștințe în logistică și managementul lanțului de aprovizionare cu alți experți din acele domenii, așa că suntem încântați să facem parte din această relație foarte productivă și reciproc avantajoasă.”

GXO operează în Europa Centrală și de Est din 2001, gestionând peste douăzeci de locații în Polonia, Republica Cehă și România, cu aproximativ 2.500 de angajați și aproape 700.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare. Noile parteneriate strategice vor spori prezența GXO pe aceste piețe importante.

Andrzej Zawistowski, membru al consiliului de conducere al „Polish Supply Management Leaders”, a declarat: „Bun venit GXO în asociația noastră ca membru susținător, aducând perspectiva sa internațională și know-how-ul dobândit din lucrul cu clienți care reprezintă industrii importante. Misiunea noastră este să construim un centru de competență în lanțul de aprovizionare în Polonia la scară europeană și credem că GXO va aduce o contribuție semnificativă la consolidarea mediului nostru și la creșterea interesului pentru logistică.”

GXO își folosește expertiza și experiența pentru a dezvolta soluții automate de vârf, deblocând întregul potențial logistic pentru clienții locali și internaționali din e-commerce, modă, bunuri de larg consum (FMCG), alimente și băuturi și industria de retail, pentru a îmbunătăți starea generală a logisticii in Polonia, Republica Ceha si Romania.

Václav Cempírek, Președintele Asociației Cehe de Logistică, a declarat: „De aproape 30 de ani, misiunea noastră principală a fost să creăm și să animăm platforma pentru a se concentra pe cele mai importante probleme de logistică și aplicarea acestora în realitatea afacerilor. Credem că GXO va aduce o contribuție importantă la consolidarea rețelei noastre și la dezvoltarea interesului pentru logistică.”

GXO oferă o gamă largă de servicii de logistică, inclusiv depozitare, pregătire comenzi, e-fulfilment, managementul retururilor, logistică cu temperatură controlată, co-ambalare și servicii cu valoare adăugată, creând o gamă largă de oportunități de carieră pentru proaspeții absolvenți, precum și pentru profesionisti cu experiență. Adriana Palasan, membru fondator și vicepreședinte Arilog și reprezentant ELA, a declarat: „Anul acesta ARILOG sărbătorește aniversarea a 20 de ani. Suntem bucuroși să sărbătorim aceast eveniment împreună cu GXO ca membru cu drepturi depline al organizației noastre și împreună să continuăm să promovăm educația profesională din industria logistică, cele mai bune practici și comunicarea între toți membrii noștri.”

Articole similare

Ad