Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Penny, ritm accelerat de livrari pe perioada starii de urgenta. Compania construieste cel de-al patrulea depozit

Penny Market a accelerat ritmul livrarilor in luna martie, atunci cand cererea a ajuns la un nivel mai ridicat decat de obicei si nu a intampinat probleme in ceea ce priveste aprovizionarea magazinelor, mai ales ca 80% dintre produse provin de la producatori si furnizori romani.

In cele trei depozite ale companiei din Stefanestii de Jos (judetul Ilfov), Turda (judetul Cluj) si Nicolae Balcescu (judetul Bacau), lucreaza peste 550 de angajati, iar procesul de recrutare s-a desfasurat in conditii obisnuite in cele doua luni cat a fost starea de urgenta, informeaza reprezentantii companiei. In privinta livrarilor, Penny afirma ca ritmul a fost accelerat in luna martie, moment in care a apelat si la marci diferite fata de sortimentul cunoscut deja de clientii nostri. „In luna martie, atunci cand cererea a ajuns la un nivel mai ridicat decat de obicei, am accelerat ritmul livrarilor, insa nu am intampinat probleme legate de incapacitatea soferilor de a face fata noului ritm. Mai mult decat atat, 80% dintre produsele noastre provin de la producatori si furnizori romani, ceea ce a fost foarte important in pastrarea ritmului alert de aprovizionare constanta a magazinelor noastre.”
 
Mai mult, retailer-ul si-a continuat ritmul de expansiune a retelei, care a ajuns la 259 de unitati, odata cu inaugurarea, in aprilie, a doua noi magazine in Mosnita Noua, judetul Timis si in Navodari, judetul Constanta. In ceea ce priveste dezvoltarea centrelor logistice, „momentan desfasuram lucrarile la cel de-al patrulea depozit in regiunea Oltenia. Lucrarile se afla inca la inceput si previzionam ca le vom finaliza in decursul a trei ani”, mai spun reprezentantii Penny.

Articole similare

Ad