AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Pentru conditii de iarna extrema

Pewag, liderul mondial pe segmentul lanturilor pentru anvelope, propune din aceasta iarna un produs nou, care sporeste siguranta si confortul la drum in anotimpul rece.
Cea mai recenta inovatie a companiei este snox pro, un lant care se remarca mai ales prin usurinta cu care se monteaza, deoarece tensiunea este reglata complet automat datorita sistemului quick-release, patentat de pewag. Snox pro a convins juriul concursului de inovatii din cadrul Equip Auto, care l-a selectionat pentru finala de la categoria Echipare Ulterioara.

Pentru vehicule grele este disponibila gama F, pentru utilizare extrema in activitati de deszapezire, lucra ri publice si pe drumuri off-road.
Aceasta se caracterizeaza prin faptul ca zalele traditionale patrate au fost inlocuite cu unele rotunde la exterior, cu diametru ceva mai mare, ceea ce garanteaza un plus de rezistenta si, in acelasi timp, o greutate proprie mai mica, datorita repartit iei speciale a elementelor de uzura sudate, cu grosime de 10 si 12 mm.
Montajul/demontajul se fac mai simplu, iar autocuratarea este mai buna. In plus, utilizarea otelului special TitanGrip garanteaza o longevitate si mai mare.
Pentru autobuze, masini 4×4 si camioane de putere medie se recomanda lanturi cervino, usoare si rezistente, din aliaj de otel de granulatie fina, cu tratare termica speciala, care garanteaza o longevitate buna. Zalele au sectiune patrata si sunt autoblocante.

Articole similare

Ad