Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 200 profesionisti asteptati la conferinta EXCHAiNGE, in Frankfurt

Veniti din mediul academic dar si de afaceri, celor prezenti le vor fi prezentate strategii de succes pentru realizarea unor retele logistice sustenabile. Anul acesta conferinta va avea loc pentru prima data la House of Logistics and Mobility (HOLM), chiar in Frankfurt International Airport.
Se va discuta despre a patra revolutie industriala si efectele sale, internetul si retelele logistice, noi abordari pentru optimizarea inventarului in cadrul logisticii colaborative, potentialul solutiilor cloud si implementarea strategiilor de risc.
 

Se presupune ca punctele culminante ale evenimentului vor fi cele doua paneluri de discutii.
Discutiile de joi vor viza cateva exemple de bune practici la, expuse de trei dintre castigatorii premiului Supply Chain Management. Cei trei, din industrii diferite vor arata ce a functionat, unde se putea mai bine, si ce mai este de facut in legatura cu proiectele castigatoare.
Panelul de vineri se va concentra pe etica in supply chain. Din ce in ce mai mult, nu doar in tarile cu salarii mici, oamenii se intreaba ce este corect si ce nu, asa ca acest subiect va fi unul foarte sensibil.
Tot vineri vor savea loc doua sesiuni paralele, una privind managementul riscului iar in cadrul celei de-a doua va fi analizata logistica viitorului.
Pentru mai multe informatii vizitati www.exchainge.de.

Articole similare

Ad