Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pirelli ia masuri pentru limitarea impactului provocat de coronavirus

Bordul director al Pirelli s-a intalnit de curand pentru a face un bilant al deteriorarii perspectivelor de crestere economica din cauza coronavirusului si pentru a revizui planul industrial pentru 2020-2022 prezentat pe 19 februarie.
In acest context, bordul Pirelli a decis sa isi refaca prognozele pentru 2020 in contextul actual, iar pe cele pe 2022 sa le lase pentru trimestrul patru al anului, sa anuleze distributia de dividende pentru 2019, prin modificarea deciziei aprobate pe 2 martie, pastrand in acelasi timp distributia de rezerve catre actionari in a doua jumatate a lui 2020 daca incasarile vor depasi noul targhet pe anul acesta sau contextul economic va permite o vizibilitate mai buna a impactului total al coronavirusului, dar si revizuiasca politica de renumerare pe anul acesta tinand cont, in special, de anularea sistemului de stimulente pe termen scurt.
Pentru a raspunde crizei cauzate de Covid-19, Pirelli a implementat urgent toate masurile de preventie pentru pastrarea sanatatii angajatilor sai si a intregii comunitati. Compania a creat un grup de lucru care este in contact direct cu diferite unitati de criza din toate tarile unde aceasta este prezenta. Grupul coordoneaza implementarea masurilor la nivel global si, in plus, a creat o linie de urgenta pentru angajati. 
Pirelli a mai promovat o serie de initiative pentru a sustine comunitatea, prin donatii facute unui spital din Lombardia pentru achizitia de dispozitive medicale si prin trimiterea de echipamente medicale in China.
Pirelli este in contact direct cu partenerii sai (inclusiv furnizori, clienti si retea de distributie) pentru a limita impactul crizei si pentru a avea un plan mai bun de revenire.

Articole similare

Ad