Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Podul pentru Canalul Rin-Herne de pe A43, închis circulației pentru camioane

Inspecțiile efectuate ca parte a unui așa numit test de încărcare pe autostrada A43 din Germania au arătat ca Podul peste Canalul Rin-Herne are o capacitate portantă insuficientă și s-a decis instalarea unui sistem tip barieră în ambele direcții pentru a limita circulația pentru vehicule grele de marfă cu o greutate maximă admisă de peste 3,5 tone.

Anunțul a fost făcut vineri, 25 iunie,  de către compania responsabilă de autostrăzi pentru Westfalia. Restricția pentru camioane va fi menținută până în noiembrie 2021. Testul privind podul face parte din proiectul de extindere a autostrăzii A43 la șase benzi, însă în cadrul proiectului era deja planificată construirea unui nou pod. „Vrem să avem noul pod pregătit în 2027“, a spus Elfriede Sauerwein-Braksiek, directorul autostrăzii Westfalia.

Potrivit anunțului, sistemul de bariere va costa în jur de zece milioane de euro. Măsoară automat greutatea vehiculelor și închide bariera atunci când este traversată. Podul a fost închis traficului intens din aprilie, care este în mare parte deviat prin autostrăzile 1, 2, 42 și 45.

Articole similare

Ad