Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Portofoliul VIVO! al IMMOFINANZ ajunge la zece unitati prin deschiderea unui nou centru comercial in Krosno, Polonia

IMMOFINANZ a finalizat si deschis un nou centru comercial sub brandul de retail VIVO!, in orasul Krosno din Polonia. VIVO! Krosno are o suprafata inchiriabila de aproximativ 21.000 m2 si este ocupat in totalitate. Noul centru comercial extinde portofoliul VIVO! al IMMOFINANZ la zece locatii in patru tari, cu o suprafata inchiriabila totala de peste 314.000 m2.
 

„Polonia a fost punctul de plecare pentru povestea noastra de succes VIVO!. In anul 2014, am deschis primul centru comercial VIVO! in orasul polonez Pila si, de atunci, am extins brandul in numeroase unitati de retail din pietele noastre principale”, explica Oliver Schumy, CEO al IMMOFINANZ. „Centrele comerciale VIVO! genereaza in prezent peste 20% din veniturile noastre din inchirieri, astfel ca asigura o sustinere stabila a portofoliului nostru”.
Aproape 70 de chiriasi nationali si internationali sunt prezenti in VIVO! Krosno, printre care H&M, Media Markt, CROPP, House, RESERVED, SiNSAY, FRAC, Pepco, JYSK, Deichmann, CCC, Martes Sport si Rossmann. Centrul comercial include, de asemenea, un cinematograf si ofera aproximativ 700 de locuri de parcare.
Cu o oferta comerciala si de divertisment variata, disponibila sub acelasi acoperis, VIVO! Krosno raspunde cererii si nevoilor din piata locala. Orasul Krosno se afla in sudul Poloniei, are aproximativ 50.000 de locuitori si o rata scazuta a somajului. Aria de acoperire totala cuprinde aproape 350.000 de locuitori. Datorita conexiunilor de transport extrem de favorabile, la centrul comercial se poate ajunge usor si rapid atat din centrul orasului, cat si din imprejurimi.
In Romania, portofoliul de retail al IMMOFINANZ include in prezent patru centre comerciale VIVO!, in Cluj-Napoca, Constanta, Baia Mare si Pitesti, care sunt in prezent complet ocupate si au o suprafata inchiriabila totala de 147.000 m2.

Articole similare

Ad