AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Portugalia: 4.740 de companii de transport închise în ultimele cinci luni

Barómetro Informa D&B arată că sectorul transporturilor este singurul din Portugalia care a înregistrat un număr mai mare de închideri de companii decât în ​​2019. Această creștere, de 44%, care se traduce prin închiderea a 4.740 de companii din mai în septembrie, se datorează în principal închiderii companiilor de transport ocazional de călători cu vehicule mici și medii.

În ceea ce privește înființarea de noi companii, comerțul electronic a înregistrat cea mai mare creștere, iar retailul și agricultura sunt cele două sectoare care au demonstrat deja o redresare mai consistentă în crearea de noi companii de la sfârșitul stării de urgență. În retail, care începuse anul cu o scădere, s-au înființat din mai în septembrie 275 de noi companii de comerț prin poștă sau prin internet, aproape de două ori mai multe decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut.

În septembrie, jumătate din sectoare au depășit deja numărul de companii înființate în aceeași lună a lui 2019, însă transporturile și activitățile imobiliare rămân la cel mai scăzut nivel, cu scăderi față de aceeași perioadă de 73%, respectiv 12%.

Articole similare

Ad
Ad