Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primăria Bumbești-Jiu a achiziționat trei autobuze Isuzu Novociti Volt

Primăria Bumbești-Jiu a cumpărat trei autobuze electrice Isuzu Novociti Volt, ca parte din obiectivul de strategie locală de îmbunătățire a mobilității urbane în oraş. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 5.805.000 lei fără TVA, iar termenul de livrare al autobuzelor este de 11 luni. Contractul de achiziţie a fost semnat cu Anadolu Automobil Rom, importatorul acestor vehicule pe piaţa românească.

Isuzu Novociti Volt au o capacitate totală de transport de peste 50 de călători, dispun de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități locomotorii şi au două uşi, din care una este dublă.

Motorul electric are o putere maximă de 270 kW și respectiv nominală de 189 kW, iar vehiculele pot asigura o autonomie de peste 200 km cu o singură încărcare a bateriilor. Contractul mai prevede furnizarea stațiilor de încărcare lentă şi rapidă aferente, dar și a taxatoarelor pentru autobuze.

Anadolu Automobil Rom este unul dintre cei mai importanți furnizori de autobuze electrice de pe piața românească. În prezent, compania a livrat vehicule destinate transportului public în mai multe orașe și municipii din România, iar prezența noului Isuzu Novociti Volt la Bumbești Jiu sporește și mai mult eficiența importatorului cu sediul în Ciolpani, județul Ilfov. Astfel, pe lângă autobuzele Isuzu Novociti Volt pe care le va furniza primăriei din Bumbești Jiu, Anadolu Automobil Rom mai are în ofertă vehicule urbane de transport călători între 6 și 18 metri.

Articole similare

Ad