Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primul trailer Goldhofer Highway P12 Plus a ajuns în California

Hall Trucking Inc., o companie americană care se ocupă de transport greu și de manipulare de mărfuri folosind macarale, a fost în 2021 primul client care a cumpărat noul trailer Goldhofer Highway P12 Plus. Disponibilă cu unul sau două boghiuri intermediare, această semiremorcă poate fi combinată cu până la 12 axe, pentru a oferi o platformă de încărcare flexibilă. Trailerul are deci un grad înalt de adaptare la lungimea și greutatea încărcăturii și un design ce combină o semiremorcă, un trailer și un dolly virator, deci permite realizarea unei combinații lungi care se adaptează la transport de bunuri cu gabarit mare de toate tipurile – componente pentru construcții, mașini și echipamente – și în plus este mai economică decât alte trailere.

Reprezentanții companiei americane de transport subliniază faptul că acest model a fost alegerea optimă, deoarece este foarte flexibil și acoperă toate sarcinile de transport din industria energetică.

În prezent trailerul este folosit în deșertul Mohave din California, pentru transport de suprastructuri pentru macarale pe șenile, macarale mobile și nacele pentru proiectul Sky River Wind.

Articole similare

Ad