Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trailerele Broshuis, o opțiune perfectă pentru transportul turbinelor eoliene

Compania de familie Silvast din Jyväskylä (Finlanda), specializată în transporturi agabaritice/excepționale și în logistica proiectelor, are numeroase comenzi pentru componente de turbine eoliene – pale, secțiuni de turnuri, nacele și alte piese mari. Iar uneori face transportul de la fabrică la locul de instalare în condiții meteorologice dificile, ceea ce sporește complexitatea operațiunilor.

Punctualitatea la livrare și siguranța mărfurilor sunt la fel de importante în această industrie ca în toate celelalte, astfel că transportul trebuie organizat perfect, iar alegerea vehiculelor din flotă se face cu grijă. „De aceea am achiziționat trailerele semi-joase cu 10 axe pendulare și semiremorcile pentru transportul palelor de mori de vânt de la Broshuis“, subliniază proprietarul companiei, Ville Silvasti, „care sunt de o calitate excepțională și foarte ușor de folosit. În plus, serviciile post-vânzare ne ajută să limităm durata de nefuncționare și să lucrăm eficient și fiabil.“

O altă valoare de bază a Silvasti este sustenabilitatea. Deoarece Finlanda este cunoscută pentru natura sa frumoasă, fondatorul companiei, Akseli Silvasti, a fost preocupat de conservarea sa și a investit în autocamioane eficiente, pentru a minimaliza impactul asupra mediului, tendință care continuă și prin actualul proprietar.

Articole similare

Ad