Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement

Produse noi si… distractie

La mai putin de o luna dupa Bauma, Liebherr Romania si partenerii sai si-au invitat clientii la cea de-a cincea editie a simpozionului anual. Pe langa prezentarea unei game complete de utilaje – pentru o parte dintre modele existand si posibilitatea de testare – scopul evenimentului a fost de a socializa cu clientii si cu ceilalti expozanti, realizandu-se un spatiu unde invitatii pot face schimb de opinii, intr-o atmosfera relaxata. Tot cu acest prilej au fost lansate pe piata romaneasca excavatoarele seriei 6 si noul incarcator compact Liebherr L506.
 

Simpozionul organizat de Liebherr Romania in parteneriat cu Genco ’93, Fayat si alti cativa furnizori de profil, in Bolintin Deal, la 23 km pe autostrada Bucuresti-Pitesti, a ajuns la cea de-a cincea editie si a reunit un numar mare de vizitatori. Desfasurat la inceputul lunii mai, evenimentul a reunit un numar mare de utilaje si alte noutati tehnologice, o parte dintre echipamente putand fi testate pe terenul special amenajat in apropiere. Au fost expuse utilaje pentru sapat si incarcat pamantul, macarale, masini specializate pentru producerea si turnarea betonului, precum si utilaje pentru constructia si repararea drumurilor. La eveniment au participat reprezentanti ai producatorilor straini de echipamente de constructii, precum si ai companiilor de leasing, care au oferit pe loc solutii de finantare.

Incarcatorul frontal compact L506, la prima vizionare
Simpozionul a constituit momentul perfect pentru lansarea noului model de incarcator frontal compact Liebherr L506, precum si a excavatoarelor seria 6 dotate cu sistem LPC (Liebherr Pozitive Control), care consta intr-un sistem …

Articole similare