Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Produsele Profi, disponibile acum și pe Tazz pentru livrări la domiciliu

Din această săptămână, Profi face cumpărăturile și mai accesibile, asociindu-se cu Tazz pentru a livra direct la domiciliu ceea ce oamenii își doresc din magazine.

„În ultimii trei ani, am constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de grocery food, de produse alimentare, astfel că Profi a decis să intre în parteneriat cu Tazz pentru a se adresa mai bine fiecarui client în funcție de nevoile sale”, declară Cătălin Pavel, IT Digital & Data Director ProfiCei ce vin în magazinele noastre găsesc nu doar produse bune la prețuri zilnic mici, dar și numeroase avantaje care le fac viața mai ușoară. Adăugând acum la lista serviciilor de care aceștia se pot bucura inclusiv livrările prin partenerii de la Tazz, suntem bucuroși că avansăm și mai mult în această direcție.”

Prin colaborarea dintre Profi și Tazz, din confortul propriei case clienții au acces la o gamă diversă de produse Profi. De la produse de bază precum conserve și cereale, până la produse congelate, băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse de patiserie și articole pentru casă și grădină, Profi se asigură că utilizatorii Tazz să găsească în aplicație tot ce au nevoie pentru viața lor de zi cu zi, la fel ca atunci când merg direct în magazin pentru cumpărături.

Un loc aparte în aceste livrări îl ocupă categoriile de la coffee corner, implementate de Profi în urmă cu trei ani și care se dovedesc de succes atât în offline, cât și online: hotodog, hamburger, pizza și cafea, precum și smoothie din gama Oaie not, pentru a menționa doar câteva dintre ele.

Colaborarea dintre Profi și Tazz oferă utilizatorilor acces de acasă la 60 de magazine Profi din 14 localități din țară: Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brașov, București, Cluj Napoca, Florești, Constanța, Craiova, Iasi, Ploiești, Sibiu, Timișoara. 

Ne dorim ca prin toate parteneriatele pe care le derulăm la Tazz să facem viața utilizatorilor mai eficientă. Prin această nouă colaborare, nu doar că ne extindem ofertele astfel încât să acopere și mai multe pofte, ci ne și asigurăm că utilizatorii se pot bucura de confortul de a avea produsele preferate de la Profi livrate direct la ușa lor”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz. Livrările la domiciliu vin la pachet cu o serie de avantaje pentru clienți, printre care confortul de a avea cele mai bune produse livrate direct la ușa casei. Prin parteneriatele setate, facilitează cumpărătorilor Profi un serviciu care le oferă o gamă largă de produse, inclusiv meniuri potrivite pentru orice moment al zilei. În plus, marele avantaj al livrărilor la domiciliu este reprezentat de posibilitatea de a verifica recenziile partenerilor din aplicații înainte de a plasa comanda.

Articole similare

Ad