Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PROFI se extinde cu doua noi hub-uri in Timisoara si Craiova

Retailerul PROFI continua investitiile in logistica prin inchirierea a doua noi proiecte in Timisoara si Craiova, de 57.000 metri patrati, respectiv 58.000 metri patrati care urmeaza sa fie dezvoltate de operatorul belgian WDP.
 
JLL a reprezentat PROFI in ambele tranzactii, continuand astfel parteneriatul dintre cele doua companii, care s-a materializat pana acum in 250.000 metri patrati de spatii logistice in Bucuresti, Roman, Cluj, Craiova si Timisoara. Cele doua tranzactii marcheaza un maxim al acestui an si vine in contextul in care retailerii sunt interesati sa-si eficientizeze cat mai mult lanturile de distributie prin stabilirea de hub-uri in punctele principale din tara astfel incat sa acopere cat mai usor si cat mai rapid nevoile retelei de retail. „Proiectele sunt parte ale strategiei PROFI de extindere a operatiunilor logistice si acoperirii geografice a Romaniei, in pas cu dezvoltarea agresiva a retelei pe care o avem in vedere in viitor”, a declarat Pawel Musail, CEO-ul PROFI. „De asemenea, proiectele se aliniaza trendurilor din retail, respectiv de a aduce sub acelasi acoperis toate zonele de depozitare necesare (ambient, refrigerat, congelat). Acest concept garanteaza calitatea si prospetimea produselor pe care clientul final le gaseste in magazine”
 
Cu peste 1.250 de magazine prezente in 571 localitati si o echipa de peste 20.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
 
„Daca Timisoara este deja o zona logistica dezvoltata, proiectul din Craiova va fi primul parc logistic greenfield din zona, asa cum au fost la timpul lor si centrele PROFI din Cluj si Roman. Suntem onorati ca am putut asista PROFI in aceste tranzactii si ne bucuram ca am gasit un partener in WDP pentru realizarea acestor proiecte (reprezentand un buget de investitii de aproximativ 70 milioane de euro), in aceste vremuri foarte dificile pentru mediul de afaceri”, a declarat Viorel Opait, business developer director JLL Romania, care a reprezentat PROFI in tranzactii. 

Articole similare

Ad